Välkommen till oss i Kungens Kurva

Kunnig personal ger Dig Kunglig service!
Ett stort och prisvärt sortiment ger Dig Kunglig valfrihet!

Så lyder deviserna som vi arbetar efter. Det handlar inte bara om en geografisk närhet till Kungens Kurva utan är en förpliktelse och en väl genomtänkt affärsidé med en djupare dimension. Vi vill nämligen erbjuda våra kunder det allra bästa.

Ett stort och prisvärt sortiment

Kunden ska välja varor efter eget tycke och smak. För att tillgodose detta krävs ett sortiment med både bredd och djup. Kundens valfrihet är grundläggande i vårt affärstänkande och betyder att det i sortimentet finns flera olika varumärken - totalt har butiken 23 000 produkter - men också olika prisnivåer. Våra kvalitetskrav är höga och vi har bevisat att det går alldeles utmärkt att kombinera bra märkesvaror med bra priser. Viktigt är också att vi är ett med den föränderliga tidsanda vi lever i.

Vi älskar våra Kunder!

Vi har en kunnig personal som trivs på sitt arbete och vi älskar våra Kunder. Vi vill ge kunderna bästa tänkbara service. Vi är ICA skolans största kund och har regelbundet personal som genomgår olika utbildningar. Två gånger per år har vi dessutom egna konferenser för personalen där grundtemat för breddutbildningarna är kundvård och servicetänkande.

Den stora butiken med den lilla butikens beteende

Som en av landets största matvarubutiker, den årliga omsättningen är drygt 600 miljoner kronor, hanterar vi stora varuvolymer på en butiksyta som är drygt 7 100 kvadratmeter. Samtidigt erbjuder vi kunden en hög trivselfaktor med stor närhet, god matkänsla och personlighet i sitt handlande.
Butikens upplägg med fria ytor, sänkta innertak, breda gångar och varor som är lätt att plocka till sig är en del i detta tänk. Att butiken alltid är ren och snygg, att öppettiderna passar de flesta och att det för det mesta inte är någon kö vid kassorna är andra grundkrav.

Vi ser framtiden an med stor tillförsikt. ICA Kvantum i Kungens Kurva står stadigt och vi hälsar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna till oss för att "Handla Kungligt".

Med vänliga Kvantum-hälsningar
Carl-Johan och Carina med personal