Om oss

ICA Kvantum i Kungens Kurva är en av Sveriges största ICA-butiker, med huvudsaklig inriktning på hög kvalité, stort sortiment och hög servicegrad med kunnig personal.
Vi omsätter mer än halv miljard kronor per år på drygt 7100 kvm och har nästan 200 anställda.
Vår butik finns strax söder om Stockholm, mitt emot IKEA invid E4.


Hos oss hittar Du både vardagsmat och delikatesser.

I entrén möts Du av den härliga doften från nygräddat bröd. I vår kött- och charkavdelning kan Du botanisera bland det rika utbudet, köpa pannfärdiga rätter och hitta såväl ekonomiförpackningar, som förpackningar för det lilla hushållet.


I butiken finns ett stort utbud av "Fri från-varor" - produkter för dig som är överkänslig mot vissa födoämnen. På ICA Kvantum hittar du dessutom det mesta inom EKO/KRAV-produkter och RÄTTVISEMÄRKTA varor.

Genom våra recept och tips i butiken inspireras Du till matlagning med smakfulla recept av råvaror till förmånliga priser.

I menyn "Erbjudanden" kan Du klicka på "Saknar Du vårt veckoblad?" för att se om Du bor inom vårt utdelningsområde.

Om inte kan Du få en länk till flygbladet mailad till Dig varje vecka. Du anmäler Dig enklast genom att klicka på ”Veckans Flygblad med e-post” under menyvalet ”Erbjudanden”.


Vi erbjuder Dig att "Handla Kungligt" i Sveriges fräschaste livsmedelsbutik, med ett brett matinspirerande och prisvärt sortiment. Vår kunniga, vänliga och mycket serviceinriktade personal är redo att hjälpa Dig!