Delikatessen

I Delikatessdisken finns charkuterier från Sverige, Tyskland, Ungern, Italien, Spanien m fl. Vi söker ständigt efter nyheter till vårt sortiment. Det är lika roligt att kunna erbjuda en vällagrad lufttorkad Prosciutto di Parma från Italien som en närproducerad högkvalitativ Nibble-skinka från Västerås. Varje vecka finner Du minst ett KUNGENS KLIPP! i vår delikatessdisk. Håll utkik - vi bjuder gärna på smakprov.

I ostdisken finns ett varierat sortiment av ostar och tillbehör. Flera smakrika och lA?nglagrade ostar, perfekta till matlagning, samt även klassiker och nya favoriter till osttallriken.

Jag vill alltid erbjuda det där "lilla extra" som fårhöjer, så varför inte prova oemotståndligt goda Tunnbrödschips från Märsjä eller exklusiv handgjord marmelad frA?n Engelmanns.

I vårt utökade egenproducerade färdigmatssortiment finns mycket som förenklar både vardag och fest. Från Kvantum Köket kommer allt från Förättsbakelser till Västerbottenpaj. Andra exempel på våra storsäljare är Mozzarellasalladen och våra goda Dessertpajer. Vi erbjuder också ett stort grillsortiment med bl a BBQ-Klubbor och Potatisgratäng med västerbottenost i portionsstorlek. Jättegott!

Kungligt mött vid Delikatessdisken!

Anna, chef för Delikatess-avdelningen

Anna

Chef Delikatessen