Bröd

Vi säljer Gateau-bröd!

Vi erbjuder våra kunder ett riktigt gott premiumbröd.

Gateau bakar brödet, i sitt stenugnsbageri som ligger vid Globen i Stockholm, enligt traditionella franska recept med surdeg och långa liggtider. Precis som förebilden Poilâne i Paris gör.

Att baka med surdeg kräver stor noggrannhet och rätt känsla för hantverket. För att utföra detta fantastiska hantverk använder sig Gateau av hela 20 st bagare.

Eget bageri

Vi gräddar en stor del av vårt lösvikt-sortiment i butiken och vi har två ugnar som "går varma" från morgon till kväll.

Limpor, tårtor och kondisbitar i lösvikt levereras direkt från Alimenta Konditori, Huddinge.

Dessutom levererar Pågen, Fazer, Polarbröd, Europabagarn m.fl. nybakt konsumentpackat bröd vid flera tillfällen under dagen.

Delicato AB, Kunglig Hovleverantör, levererar sina Petit Fours och naturligtvis sitt övriga sortiment för att Du ska kunna handla Kungligt hos oss.

Limpor, tårtor och kondisbitar i lösvikt levereras direkt från Alimenta Konditori, Huddinge.

Till Kungens Tårtor

Visste Du att

  • vi säljer 200.000 småfrallor per år?
  • vi säljer Sveriges godaste knäckebröd - Vikabröd från Stora Skedvi, Dalarna?
  • vi gräddar 45.000 Baguetter per år i våra bakugnar?
  • vi gräddar 70.000 Wienerbröd per år i våra bakugnar?
  • vi får leverans av färskt bröd på söndagar?
  • vi får leverans av tårtor och bakelser 7 dagar i veckan?

Jonatan, Chef Brödavdelningen

Jonatan

Chef Brödavdelningen